Doorgaan naar hoofdcontent

Raspberry

Dank jullie wel voor al die leuke reacties op het blogbericht van mijn kleine haakster. Vol verbazing was ze dat er zoveel reacties kwamen en ze heeft ze, glimmend van trots, allemaal gelezen.

Wolplein organiseerde een tijdje terug een leuke giveaway, waarbij je verschillende merken katoen kon winnen om uit te proberen. Omdat ik eigenlijk altijd maar één merk gebruik (Rio van Lammy, omdat dat in een gezellig winkeltje bij mij thuis om de hoek wordt verkocht), leek het me leuk om dit pakketje te winnen en dus deed ik mee. Superblij was ik met het pakketje dat ik won. Ik werd niet alleen verrast met de verschillende katoentjes voor mijn eigen vergelijkend garenonderzoek, maar er zaten ook allerlei andere leuke haakhebbedingetjes bij.

Ik besloot te beginnen met Phildar Coton 3 en koos voor het patroon van Raspberry uit Sweet Crochet.


Het garen voelde heerlijk zacht, zachter dan ik gewend ben van Lammy Rio, en haakte lekker weg. Voor het snoetje, de handjes, de voetjes en het strikje gebruikte ik garen uit eigen voorraad.

 
Een heel zacht en knuffelbaar popje is het geworden, klaar om cadeau te geven (als ie tenminste niet ineens verdwijnt in de kamer van jongste).

Reacties

  1. Wat heerlijk dat jij dat uitprobeerpakket hebt gewonnen. Rasberry ziet er prachtig uit. Als ik jouw jongste was, dan haalde ik Raspberry snel naar mijn kamer.
    Je bent begonnen met mijn favoriete katoen. Ik probeer wel andere merken, maar tot nog toe kom ik altijd bij Phildar terug (en bij Catania als ik net iets stevigers wil gebruiken voor een amigurumi, want Catania houdt zo mooi zijn vorm).
    Wat ga je hierna uitproberen?

    Groetjes, Margaret

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik snap dat het garen jouw favoriet is, het voelt heel fijn aan en haakt lekker. Het volgende bolletje uit het probeerpakket waar ik mee aan de slag ga is van Yarn and Colors.

      Verwijderen
  2. Oh, fijn dat je dochter zo blij was :-)
    Deze Raspberry vind ik prachtig in dat stralend blauw!
    Geniet nog van je gewonnen pakket én van het weekend,
    Sigrid x

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een knap konijn. Ik heb deze ook al eens gehaakt in het roze. Mooi strikje ook. Ik heb het garen nog niet gebruikt, maar kocht nu ook enkele bolletjes van Yarn and colors, wat je als volgende gaat gebruiken.
    Fijn weekend, Sofie

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Mooi popje! Grappig dat je dit garen zacht vindt. Ik gebruik het vaak en vind het niet zacht of zo. Het hangt dus helemaal af van wat je gewend bent...

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hij is prachtig geworden, de kleur past ontzettend goed.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een leuke give away!!
    Daar kun jij zeker wel wat mee, lekker veel haken en uit proberen!
    Wat een schatje, dit poppetje, die ben je (waarschijnlijk) zo kwijt (kijk maar eens boven op de kamer van jongste😁)
    Fijn weekend.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ben eveneens favo van dit garen en van scheepjes stonewashed voor knuffels/amigurimi. Deze laatste vooral voor de kleuren en niet zozeer voor de kwaliteit (niet pluis-vast).
    De volgende die ik ging aanschaffen om eens uit te proberen blijkt die te zijn die jij gaat gebruiken eerstdaags namelijk die van Yarn and Colors. Dus wacht ik even op uw bevindingen :-))
    Eigenlijk pas ik wel gemakkelijk het garen aan, aan het doel van de creatie opdat deze mooi en intact zou blijven ook al is het garen soms mijn favo niet. Gelukkig hebben we meer dan keuze genoeg wat garens betreft!

    Fijn weekend, groetjes Tinne

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Mandje - patroon

Granny Square Boodschappentas

Pannenlappen

Eiermuts

Te gekke tas