Boeken & Magazines

In deze boeken en magazines vind je door mij ontworpen haakpatronen:

HobbyHandig is het meest gelezen hobbymagazine. Je leest alles over de creatieve hobby: van papercrafting tot handwerken, van home deco tot textiel, modelleren, groendecoraties, bakken en nog veel meer.
In de Kersteditie 2019 van HobbyHandig vind je veel inspiratie voor de feestdagen. Ga aan de slag met een vrolijke sneeuwpop van strijkkralen, placemats voor het kerstdiner, gehaakte kerstballen voor in de boom en nog veel meer feestelijke DIY-projecten.
De Kersteditie van HobbyHandig kost € 6,75 en is te koop in de webwinkel van Hobbyou.
FairMade Magazine is een unieke uitgave van Hobby Gigant en de Beekbergse Wolhal. De ontwerpen in dit magazine zijn ontworpen door onder andere leden van het Fonty Designteam en Linda Modderman (haakSTER van het jaar 2019) en gehaakt en gebreid met de duurzame garens van Fonty. In FairMade Magazine vind je mooie vesten, truien, sjaals en mutsen en woonaccessoires.
Het magazine kost € 9,95 en is te koop bij de Beekbergse Wolhal en in de webwinkel van Hobby Gigant.


Zomer & Zee Haaksels is het 3e haakboekje in een reeks van 4 boekjes speciaal voor het goede doel, de Esther Vergeer Foundation. Het boekje is gemaakt door Freubelweb in samenwerking met 10 bekende haaksters: Tessa van Riet-Ernst, Amilishly Design, RiannesHaaksels, MrsHooked, Mooi van Draad, Huis&Haak, CutiePie Design, Yarn and Gingertea en Haak by Daphne. Van Koos de Krab tot Walter Walvis en van hippe strandtas tot een zomerse etui met flamingo's erop. Zomer & Zee Haaksels bevat 10 superleuke haakpatronen om tijdens de zomervakantie, heerlijk in de zon te haken. Bovendien steun je met de aankoop van dit leuke haakboekje de Esther Vergeer Foundation, een stichting die ervoor zorgt dat kinderen met een lichamelijke beperking, net als andere kinderen, bij een normale sportvereniging kunnen sporten.
Het boekje kost € 8,95 en is te koop in de webwinkel van Freubelweb.


Kerst & Winter Haaksels is het 1e haakboekje in een reeks van 4 boekjes speciaal voor het goede doel, de Esther Vergeer Foundation. Het boekje is gemaakt door Freubelweb in samenwerking met 10 bekende haaksters: Annemarie Benthem, Lisette Eikelboom, Amilisly Design, Esther Vogelaar, Made by Leen, Frederika Creates, Pollevie, Happiness with Yarn en Haak by Daphne. Van vrolijke kersthangers tot een sjieke placemat en van een kerstengel tot een cadeaulabel. Kerst & Winter  Haaksels bevat 10 superleuke haakpatronen waarmee je de donkere wintermaanden en de kerstvakantie wel door komt! Bovendien steun je met de aankoop van dit leuke haakboekje de Esther Vergeer Foundation, een stichting die ervoor zorgt dat kinderen met een lichamelijke beperking, net als andere kinderen, bij een normale sportvereniging kunnen sporten.
Het boekje kost € 8,95 en is te koop in de webwinkel van Freubelweb.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten