dinsdag 26 april 2016

Make a wish

Wat een ellendig weer. Regen, hagel, sneeuw... ik heb het hier allemaal voorbij zien komen de afgelopen dagen. Ondanks dat het natuurlijk heel ongezellig weer is voor de meivakantie, weet ik me tot nu toe binnen aardig te vermaken. Dit geldt helaas niet voor iedereen hier in huis. Ik hoop dan ook dat het weer maar snel wat beter wordt, voor iedereen die zich binnen stierlijk verveelt. En ook een beetje voor mezelf, want van een lekker zonnetje en open ramen en deuren krijg ik toch echt wel meer energie.

 
Nu houden we ons maar bezig met wat geknutsel en gefrutsel. Zo maakten oudste en ik hele kleine wenspotjes. Heel eenvoudig, maar superschattig!
 
WENSPOTJE - DIY
 
Nodig:
een heel klein glazen potje met kurk
papier
schaar
pincet
uitgebloeide paardenbloem
 
We plukten de pluisjes van de uitgebloeide paardenbloem en deden die met de pincet in het potje. We printten "wish" op een papiertje, knipten dit zo klein mogelijk uit en deden het minibriefje met de pincet in het potje. Als alles op de juiste plek zit, kan het kurkje erop en klaar is je superschattige wenspotje!

5 opmerkingen:

 1. :-) Super leuk gemaakt.
  Hier is het ondertussen ook aan het hagelen, bliksemen en donderen. :-(
  Alle chance dat onze hobby heel makkelijk binnen in huis kan. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh, wat een leuke potjes! En nu maar wensen dat het weer wat vrolijker wordt, zodat er lekker buiten gespeeld kan worden of wat dan ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het weer is herfst en winter ineen. Weer om met een goed boek en een kop thee op de bank te kruipen, weer om een filmmarathon te houden of om lekker spelletjes te spelen. Of om gezellig te knutselen. Leuk idee om wensflesjes te maken. Met natuurlijk in gedachten de wens voor mooi lenteweer.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 4. vaker gezien maar blijft een leuk idee,misschien moeten we vandaag maar wensen dat het niet te veel gaat regenen fijne Koningsdag:D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Aaaaaaah, jij hebt echt super leuke ideeën zeg!!
  Leuk.
  Lief ook, zo'n klein flesje (waar koop je die?)
  Dit kun je aan iemand geven ipv een sterkte kaart ofzo, of als iemand op reis gaat voor wat geluk, of of of..... echt leuk!

  BeantwoordenVerwijderen