zaterdag 11 juni 2016

Armband

Momenteel kan ik me er moeilijk toe zetten om aan grote projecten te beginnen of verder te gaan met de grotere projecten waar ik eerder mee begon. Zo ligt er een gebreid vest voor jongste te wachten (gelukkig is het nog geen winter) en een mooie omslagdoek (ik heb me voorgenomen om hier in de zomervakantie eens mee verder te gaan).

Ik heb vooral behoefte aan kleine, overzichtelijke projectjes, waarbij ik snel resultaat zie. Gelukkig heb ik aan inspiratie geen gebrek.


Zo kwam ik deze mooie armband tegen. Het textielgaren haalde ik tevoorschijn en wat restjes katoen. Met haaknaald 9.0 voor het textielgaren en 3.5 voor het katoentje is deze armband in no time gemaakt.


Een superleuke accessoire bij een zomerse outfit, dacht ik zo!De armbanden haakte ik volgens het patroon van Knittiamo con Martina e Roberta.


In plaats van katoen kun je ook gebruik maken van een restje Scheepjes Stonewashed, daarmee krijgt de armband weer een heel andere look.

9 opmerkingen:

 1. Wat een leuke armbanden. Leuk idee voor restjes ja :-)
  Fijne avond.

  Lieve groetjes,
  Emily
  (casacreaemilia.blogspot.nl)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk idee! Vind die met de Scheepjes wol heel mooi, leuk voor de zomer.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heerlijk om een poosje kleine haakprojecten te haken. De zin in grote projecten komt vanzelf wel weer. Leuke armbanden. Zo kun je bij iedere outfit een bijpassende armband maken.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Op het eerste zicht leek het of je er kraaltjes in had verwerkt, maar het is dus textielgaren, leuk!
  Af en toe heb ik ook behoefte aan wat snellere projecten... Mijn bloementafelkleed zit nog niet in de helft en ik heb al meer dan 30 bloemen gehaakt :-(
  Ach ja, een goed excuus om toch maar weer met méér dan één project tegelijk te beginnen, hihi.
  Fijne zondag nog,
  Sigrid

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wat een leuk idee, en ook heerlijk om eens met een kleiner werkje bezig te zijn. Het armbandje gehaakt van stonewashed en met wit textielgaren vind ik prachtig! Mooie jeanslook
  Liefs, Anouk

  BeantwoordenVerwijderen