Doorgaan naar hoofdcontent

Juffendag

Het klinkt als een cliché, maar de weken vliegen voorbij. Het haken en bloggen schiet er af en toe een beetje bij in. Het afgelopen jaar had ik twee vaste dagen in de week waarop ik een blogbericht plaatste, maar de laatste woensdag en zondag kwam ik steeds 's avonds tot de conclusie dat het er niet van was gekomen. Het is niet zo zeer dat er van haken en anders creatief bezig zijn niets komt, maar het maken van foto's en schrijven van blogberichten lijkt even op een wat lager pitje te staan. Ik denk dat het te maken heeft met de tijd van het jaar. Met het mooie weer ben ik vaker buiten of op pad en zijn er zo veel leuke dingen te doen.

Het afgelopen weekend voelde met het prachtige weer zelfs een beetje als vakantie. Vandaag keerden we weer terug naar de realiteit met werk, school en vioolles. Het hockeyseizoen is, op een afsluiting na, ten einde, dus dat geeft ook weer wat ruimte in de agenda.Woensdag viert jongste met haar groep "juffendag", waarop de verjaardag van de juf  met een hoop gezelligheid wordt gevierd. Een gekocht cadeautje is echter niet de bedoeling. En dus doken jongste en ik Pinterest op om leuke ideeën op te doen voor een leuk zelfgemaakt cadeautje. Zoals altijd heeft jongste zo haar eigen ideeën die dan ook echt op haar manier moeten worden uitgewerkt, met slechts de hoognodige hulp van moeders.

Een hartje van vilt moest het worden. Geborduurd, met de voorletter van juf L, en met lint.


En dus gebeurde het zo. Helpen mocht niet, hooguit bij de afwerking. Wel mocht ik de stapjes voordoen met een eigen exemplaar. En dus maakte ik er ook één.
 
 
Gezellig samen, buiten in de tuin. Echt genieten.

Reacties

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Mandje - patroon

Pannenlappen

Ribbeldeken

Mandje

Toffe tas