zondag 24 juli 2016

Zomerstop

De zomervakantie is nu ook in het zuiden begonnen! Vorige week dinsdag genoten we van de musical en het eindfeest van oudste en donderdagochtend nam zij afscheid van de basisschool. Op het schoolplein stond een lange tafel waaraan de schoolverlaters konden genieten van een stuk taart van het door de ouders gemaakte taartenbuffet. Een prachtig plaatje was het!


Daarna werden de witte ballonnen opgelaten en werden de schoolverlaters uitgezwaaid met een haag van alle kinderen van groep 1 t/m 7 en de leerkrachten.


Vrijdagochtend nam jongste afscheid van haar allerliefste juf van groep 5. Zelf mag ik nog een paar weekjes werken, maar de vakantiemodus staat, zeker in het weekend, al aan!

Vorig jaar hield ik in de vakantieperiode een blogpauze. Om even afstand te nemen, me bezig te houden met andere leuke dingen en om nieuwe inspiratie op te doen. Het haken, breien en op andere manieren creatief bezig zijn gaat wel door, maar toch op een iets lager pitje dan in de andere seizoenen. Ik merkte vorig jaar dat ik dit prettig vond, daarom ook dit jaar weer een zomerstop in de vakantieperiode.

Mocht je nog wat creatieve ideeën willen opdoen voor deze zomer(vakantie), kijk dan eens bij mijn haak- en breipatronen en DIY ideeën. Je vindt ze op de pagina's Gratis haakpatronenGratis breipatronen en DIY. Al mijn zelfgemaakte patronen en DIY beschrijvingen van de afgelopen twee jaar vind je hier terug. Enkele weken terug bestond mijn blog namelijk al weer twee jaar, wat gaat de tijd toch snel...


Ik wens je een hele fijne zomer(vakantie). Tot ergens in september!

6 opmerkingen:

 1. Geniet van je zomerstop! Even batterijen opladen, ook de creatieve batterijen ;-)
  Ik heb nu voor het eerst ook 2 weekjes niet geblogd, heb er al volop weer zin in, maar het tempo zal ook nog even wat lager liggen. Ik begrijp je dus helemaal!
  Fijne vakantie, en nog proficiat met je 'afgestudeerde' grote dochter!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat mooi het taartenbuffet. Een nieuwe periode breekt aan voor de oudste en natuurlijk ook voor jullie.
  Prachtig haakwerkje op de laatste foto. Hetzelfde garen gebruikte ik ook eens voor een XL-filetsjaal.
  Geniet van de zomer!!
  Ilse (by-ik.blogspot.nl)

  BeantwoordenVerwijderen