Doorgaan naar hoofdcontent

Bolletjes van vilt

Een tijdje terug kocht ik bij Søstrene Grene drie zakjes met vilten bolletjes. Wat ik ervan zou gaan maken wist ik toen nog niet, maar het zag er zo leuk uit dat ik ze niet kon laten liggen.


Met een naald en een katoentje maakte ik er een vrolijke slinger van.


Aan de uiteinden maakte ik een lus, zodat de slinger handig kan worden opgehangen, ze passen precies om de schuifdeuren van de kast.


En weet je wat nu zo handig is? Als ik de slinger beu ben, schuif ik gewoon de bolletjes van het draadje af en kan ik ze weer ergens anders voor gebruiken.

Reacties

  1. Ben je ook zo dol op viltkralen? Als ik ze zie liggen wil ik ze altijd meenemen. Zit nu te denken om de witte bij Søstrene Grene te halen en een slinger voor de winter te maken.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat heb ik ook altijd! Leuk idee ook, een slinger met bolletjes in één kleur, lijkt me ook tof als slinger in een klein kerstboompje.

      Verwijderen
  2. Wat een goed idee!! Dat wil ik ook proberen! De slinger is niet té opvallend, maar geeft wel echt een vrolijk effect. Ik denk niet dat ik 'm snel beu zou zijn!
    Groetjes, Sigrid

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hij hangt hier inderdaad ook al weer een paar weken in de huiskamer en doordat ie totaal niet overheerst verveelt ie ook niet.

      Verwijderen
  3. staat zo vrolijk,nooit aan gedacht om het zo te doen ook maar eens een zakje of misschien wel twee
    te kopen:D

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik kocht er uiteindelijk 3, ik wilde er eerst meer slingers van maken met gesorteerde kleuren, maar uiteindelijk vond ik 'm het leukst met alle kleuren bij elkaar.

      Verwijderen
  4. Wat gezellig! Erg leuk gemaakt, ik moet binnenkort ook maar weer even naar sostrene grene, haha.

    Liefs Froukje

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik vrees dat ik binnenkort ook weer terug "moet", zag weer zo veel leuke dingen in de folder. :-)

      Verwijderen
  5. Past inderdaad mooi bij de kast, leuk die kleurtjes bij se rest vd spullen die in de kast staan.
    Jij bent net zo erg als ik, andere mensen zouden de slinger weggooien als ze hem zat zijn, maar jij niet (ik ook niet hoor), jij gebruikt de bolletjes dan gewoon ergens anders voor......hihi.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik ben niet zo van de bonte kleuren, maar deze bolletjes zijn zo subtiel dat ze toch prima in mijn interieur passen. En de bolletjes zijn ook te leuk om na deze slinger weg te gooien. ;-)

      Verwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Mandje - patroon

Granny Square Boodschappentas

Pannenlappen

Eiermuts

Te gekke tas