vrijdag 22 december 2017

Jingle all the way

Wat heb ik genoten van al die plaatjes die ik de afgelopen weken voorbij zag komen op blogs en op Instagram van Oma's kerstboom! Zo gaaf om te zien hoeveel leuke kerstboompjes er werden gehaakt voor slingers, voor kerstkaarten en voor aan kerstcadeautjes. Eer van je werk hebben noemen ze dat.
 
Afgelopen jaar gebruikte ik de boompjes ook voor een aantal kerstkaarten, dus moest ik nu iets anders bedenken of, bij gebrek aan inspiratie, op zoek naar een ander leuk idee. Op Instagram zag ik dat Gittepetit heel schattige hangertjes had gemaakt voor het Nationaal Ouderenfonds. Ik vond ze zo leuk, dat ik dezelfde avond aan de slag ging met dit idee. 
 
 
Ik haakte een paar hangertjes met Scheepjes Stonewashed. Natuurlijk vond ik 'm niet af zonder een bijpassend kaartje, voor een paar creatievelingen. Ik hoop niet dat de postbode gek wordt van het gerinkel van de belletjes in de fietstas. ;-) Aan de andere kant, misschien raakt hij of zij er nog meer van in de kerststemming, haha.


Ik wens jou alvast een hele fijne kerst!6 opmerkingen:

 1. Voor jou en je gezin ook fijne kerstdagen!
  Dank je wel voor de kaart mét hangertje.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hey Daphne,
  Een hele fijne kerstdagen toegewenst voor jouw en je gezin en alvast een goed, gezond, gelukkig en creatief 2018 gewenst :-)
  Fijn weekend.

  Lieve groetjes,
  Emily

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wens jou en uw gezin prettige feestdagen toe en een schitterend 2018!
  Lieve groetjes, Tinne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een gezellige kerstgroet, Jij ook hele fijne dagen. XX Esther

  BeantwoordenVerwijderen