woensdag 28 februari 2018

1.000.000+ giveaway

Ik heb wat met cijfertjes en statistieken. Niet dat ik nu zo'n wiskundig wonder ben, maar ik hou van puzzelen met en analyseren van cijfertjes. Daarnaast schrijf ik graag. Een handige combi als je graag haakpatronen bedenkt en hierover blogt. En dan is het natuurlijk ook gaaf om te zien dat je patronen door anderen worden gehaakt en dat dat wat je schrijft ook gelezen wordt, om te zien hoe vaak het dan bekeken wordt, via welke weg lezers op mij blog terecht komen en waar ze vandaan komen.

Gisteren passeerde het aantal kijkers op mijn blog de miljoen. Een miljoen! Nu is zo'n cijfer natuurlijk niet het belangrijkste en zegt het ook niet alles. Het delen van het enthousiasme voor haken, daar is het enkele jaren terug om begonnen en daar draait het nog steeds om. Die 1.000.000 pageviews zijn dan eigenlijk gewoon een mooi moment om dank je wel te zeggen aan de lieve lezers van mijn blog!


De afgelopen tijd (al analyserend zag ik de mijlpaal er natuurlijk al even aankomen en op een gegeven moment kun je ook wel uitrekenen wanneer die mijlpaal er ongeveer zal zijn) verzamelde ik wat leuke spulletjes waar ik blij van word en jij hopelijk ook. Het pakketje ligt hier klaar, ingepakt en wel, voor één van mijn lezers uit Nederland of België. Het enige wat je ervoor hoeft te doen is een berichtje achterlaten onder dit blogbericht. Meedoen kan tot vanavond 20.00 uur. Wil je een extra kansje wagen, doe dan ook mee via Facebook of Instagram.

17 opmerkingen:

 1. Van harte met deze mijlpaal. Ik do graag mee aan je give away. Wat een gave spulletjes

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat is niet niks, een miljoen, gefeliciteerd. De give-away ziet er heel gezellig uit, leuk.
  Groetjes, Roelien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Geweldig, wat een getal. Ik vind de foto van de spulletjes heel mooi, maar ik gun het aan een ander (het zijn niet mijn kleuren maar dat weet je wel).

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteerd met zoveel volgers! Een miljoen is bijna niet voor te stellen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. gefeliciteerd Daphne, 1 miljoen kijkers is echt wel heel erg veel! Dat geeft maar weer aan hoe goed je blog gewaardeerd wordt. Ga lekker zo door, ik blijf met heel veel plezier meelezen en geniet van je mooie creaties!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Waaw Daphne! 1 miljoen! Maar kijk, dat heb je dubbel en dik verdiend! Je haakwerk is mooi en je foto's zijn altijd van zo'n goeie kwaliteit én je blijft trouw aan je eigen stijl! Proficiat!! xxx
  En oh ja, ik doe natuurlijk graag mee aan de giveaway :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hey Daphne,
  GEFELICITEERD!! Wat ontzettend gaaf. Je hebt ook een geweldig blog. Ik volg hem al een hele tijd en raak telkens weer geïnspireerd. Lekker door blijven gaan zo :-).
  Fijne dag.

  Lieve groetjes,
  Emily

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ha Daphne, ik volg je graag op IG en ik lees je blogposts graag...en geef daarom graag hier via je blog een hartelijke felicitatie. Ik doe graag mee met je give-away, want oh wat heb je dit smaakvol bij elkaar gezocht. Ech om van te smullen. Volg je nu ook via Bloglovin....ik merk dat ik het volgen van blogs toch leuker vind dan al die snelle media.
  Liefs, Lin - hipenhandgemaaktbylin

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een mooi getal! Gefeliciteerd met dit succes, maar het is niet zo verwonderlijk, want je blog is gewoon gaaf! Ik kijk uit naar alke nieuwe blogs die nog gaan komen!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oh, wat gaaf! Ik doe heel graag mee. Ik ben dol op goud en als ik dit zo zie past dit perfect bij mijn BulletJournal spulletjes! Ennuh..over getallen. Herkenbaar, ik heb dat ook, zo leuk! :) Fijne avond! Liefs, Verie

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Gefeliciteerd met deze geweldige mijlpaal. Dat er nog maar vele mogen volgen. Ik waag ook graag mijn kans op deze geweldige give away.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Super leuk, dikke proficiat.! Doe jezelf maar een mooi cadeautje na zo'n 'overwinning':D. Ik zou heel graag meedoen aan de wedstrijd, want het zijn één voor één leuke dingetjes op de foto. Ik ben ook wel benieuwd wat jij met de spulletjes zou doen of maken indien jijzelf de winnaar zou zijn van het pakketje. Misschien een ideetje voor een volgend blogbericht?

  Nog veel succes.!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Dat is veel....ik moet eerlijk zeggen dat ik niet zo van de cijfertjes ben en er dus ook niet oplet. Maar gefeliciteerd met je mooie blog, goede patronen....ga zo door, groetjes hanneke

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Van harte gefeliciteerd met deze mijlpaal. Eén miljoen klikjes op je blog is niet niks, hé... Ik ben ook een statistieken madam, ik hou er ook van om te weten, wie wat waar er wordt gekeken naar mijn blog. Leuk om al een tijd deel te mogen maken van je leuke blog.
  Spannend...
  Groetjes Sofie

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Leuk zoveel bezoekers, je hebt een leuk pakketje samengesteld, dat wil,ik ook wel winnen :)
  Ik kijk ook altijd bij de statistieken, leuk pm te zien waar de mensen vandaan komen en waar ze het meeste naar kijken.
  Groetjes en ik zou zeggen, op naar de 2miljoen, want bloggen is super leuk en gezellig.
  Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ook hier gefeliciteerd lieve Daphne. Ik loot niet mee, maar neus nog lekker even rond in je blogberichten :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Net thuis uit mijn werk, kan ik me nog net op tijd aanmelden voor deze ontzettend leuke give-away!
  Van harte gefeliciteerd met de 1.000.000!!!
  Lieve groet van Anja

  BeantwoordenVerwijderen