Doorgaan naar hoofdcontent

Rammelaar

De hockeytrainer van onze meisjes wordt vader. Oudste wilde hem graag een gehaakt cadeautje geven. Nu zijn wij een beetje uit de babyfase en dus haak ik niet zo heel veel babycadeautjes, maar ik vind het zo leuk om te doen als de gelegenheid er is!

Ik herinnerde mij dat ik ooit eens een leuk patroontje op Pinterest had bewaard voor een rammelaar. Zo schattig, dit paddenstoeltje!


Als basis voor de rammelaar gebruikte ik het patroon van Draad en praat...., maar ik haakte 'm net iets anders.

Reacties

 1. Wat een schattige rammelaar. Ik heb ook ooit een rammelaar gemaakt voor een leraar van mij, die was er heel blij mee (zoiets zijn leraren op het mbo natuurlijk niet gewend van studenten hihi) Heel erg mooi is hij geworden hoor ;-) Fijne zondag.

  Lieve groetjes,
  Emily
  (Casacreaemilia.blogspot.nl)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Schattig! Dus het wordt een meisje :-)
  Ik haak ook graag voor baby's, ben nu aan een wiegdekentje begonnen, maar ik moet het opzij houden tot er een gelegenheid komt om het te schenken.. Geen zwangere buikjes in mijn omgeving momenteel!
  Geniet nog van je zondag!
  Groetjes, Sigrid

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk zeg, zo'n paddenstoelrammelaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. zo leuk maar wat heb je er dan aan veranderd zie het zo niet?
  hij is in ieder geval prachtig

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het verschil is dat het steeltje smaller is en alle rondes gelijk zijn (alle rondes zijn 18 v). Verder heb ik het hoedje iets kleiner gemaakt, de laatste ronde heb ik niet meer gemeerderd maar in elke v 1 v.

   Verwijderen
 5. Super leuk rammelaar! Ook ik word er vrolijk van om zulke cadeautjes te haken, helaas is bij ons de baby golf wel even voorbij.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Amore Spencer

Pannenlappen

Elines sjaal

Oma's kerstboom 2.0

Chunky Deken - patroon