Doorgaan naar hoofdcontent

Kikker Victor

Het is al weer anderhalve week geleden dat ik bij Knit & Knot was. Nog steeds geniet ik ervan na. Tussen de bedrijven door dan, want op het moment wordt al mijn energie opgeslokt door mijn werk, waar het in deze tijd van het jaar altijd megadruk is. Thuis probeer ik de nodige rustmomentjes te benutten. En dan het liefst buiten in de tuin. Met het heerlijke voorjaarszonnetje lukt het me gelukkig aardig om mijn overvolle hoofd weer een beetje leeg te krijgen. Ik pluk wat onkruid uit de tuin of zit met een kopje verse gemberthee te haken aan een niet te ingewikkeld haakproject.


Toch kon ik het niet laten om aan Kikker Victor te beginnen. Het boek Pica Pau, waar het patroon in staat, kocht ik bij Knit & Knot. Ik mag dan niet zo'n amigurist zijn, maar voor een beetje gekke poppetjes heb ik altijd wel een zwak.


En ook met kikkers heb ik iets. Toen onze jongste bijna 12 jaar geleden werd geboren kocht oudste, samen met opi en omi, een knuffelkikker voor haar kleine zusje. Deze knuffelkikker is altijd haar lievelingsknuffel gebleven en de kikker haar favoriete dier.

Het patroon van Victor heeft leuke, eigenwijze details, zoals de gestopte onderbroek. Echt geweldig vind ik die!


En wat ik ook erg leuk vind is dat deze knuffel gewoon rechtop kan staan. Zo staat hij nu nog even te pronken in de huiskamer. Maar ik denk dat ik al weet in welke kamer hij binnenkort te vinden zal zijn.

Reacties

 1. Hey Daphne,
  Wat een leuke kikker. Echt super schattig met zijn broek en onderbroek.
  Fijne woensdag.

  Lieve groetjes,
  Emily

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel leuk. Ik ben ook niet zo van de amigurumi, maar soms is het wel leuk om even iets anders te haken. En sommige knuffels zijn gewoon te leuk, die moet je gewoon maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke kikker en die onderbroek is een erg grappig detail.

  Groetjes,
  Renske

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hihi, die onderbroek is echt grappig. Deze kikker is helemaal een uitzonderlijk exemplaar, zo grappig. Echt herkenbaar een Pica Pau ontwerp.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super mooi!
  Heerlijk eigenwijs met de gestreepte broek.
  Groet, Ilse

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Mandje - patroon

Pannenlappen

Ribbeldeken

Mandje

Oma's kerstboom 2.0