zaterdag 27 december 2014

Sneeuw

Zo bijzonder vind ik dat altijd, wakker worden in een winterwonderland! Ik kan zo genieten van ons prachtige uitzicht en van de kinderen die zich verheugen op het spelen in de sneeuw.


Echt fantastisch weer, als je tenminste nergens naar toe hoeft. Manlief en onze oudste moesten vanochtend de sneeuw al vroeg trotseren voor een zaalhockeywedstrijd een eindje hier vandaan. Gelukkig kwamen ze veilig en op tijd aan op de plaats van bestemming en konden ze met winst in the pocket weer naar huis. Mijn lieve vriendinnetje en haar gezin zijn onderweg naar hun wintersportbestemming, hopelijk komen zij vandaag ook veilig aan in Oostenrijk en kunnen zij gaan genieten van hun zeer welverdiende vakantie.


En hoe toepasselijk is het om met dit weer een paar leuke sneeuwvlokjes te haken! De zilveren sneeuwvlokjes haakte ik volgens het patroon van Maak Het Van Jewelste.


 

2 opmerkingen:

  1. Dat ziet er mooi uit buiten. Hier nog geen sneeuw. Mooi versierd hart!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je, Hilde. Er ligt hier inmiddels een dik pak en de eerste sneeuwpop is al gemaakt. Het is net gestopt met sneeuwen en het dooit al aardig, dus ik betwijfel of we er nog lang van kunnen genieten.

      Verwijderen