zondag 19 maart 2017

Knit & Knot


Gisteren brachten jongste en ik een bezoekje aan Knit & Knot in de Koepelhal in Tilburg. We hadden ernaar uitgekeken, lekker samen wolletjes kijken en voelen en zoeken naar leuke hebbedingetjes om creatief mee bezig te zijn.
 

Tilburg is voor ons maar een kwartiertje rijden, oudste fietst hier dagelijks naar toe, zij zit er op school. De koepelhal maakt deel uit van de spoorzone in Tilburg, die de afgelopen jaren flink is opgeknapt. Als student woonde ik in deze buurt, leuk om te zien hoe het er nu uitziet met deze flink opgeknapte spoorzone, maar ook met oude, vertrouwde plekjes als mijn studentenhuis.

Van tevoren had ik bedacht dat het misschien handig zou zijn als ik een soort van boodschappenlijstje zou maken, met wat projecten in mijn achterhoofd. Maar omdat mijn hoofd niet echt overliep van inspiratie, gooide ik dat idee maar overboord en stapte blanco de Koepelhal binnen.


Jongste en ik liepen op ons gemakje rond, voelden aan wolletjes die we nog niet kenden, bladerden in nieuwe haakboeken, luisterden naar enthousiaste verhalen van verschillende standhouders. Wat ik vooral leuk vond, was de diversiteit en de afwisseling, voor ieders interesse was er wel iets te vinden, van vers gesponnen garen tot amigurumipakketten.


De Koepelhal is ook niet zo groot, in een uurtje waren we rond en gingen we gericht terug naar de stands waar we iets wilden kopen.


Op weg naar de uitgang liepen we Lisanne van Draad en praat... tegen het lijf met haar Instagramvriendinnen Miriam Catshoek en Lidy Nooij.

 
Ik ben heel benieuwd wat voor leuks zij gaan maken van het toffe garen dat zij kochten.

 
Met een bescheiden gevuld boodschappentasje (zonder boodschappenlijstje gaan was toch niet zo'n slecht idee) keerden jongste en ik huiswaarts en gingen we aan de slag met onze nieuwe spulletjes.
 
 
Ook vandaag kun je nog naar Knit & Knot, deze is van 10.00 tot 17.00 uur geopend.

7 opmerkingen:

 1. Heel benieuwd wat je gaat weven. En mooie foto's maakte je op de beurs.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. gezellig, helaas te ver hier vandaan, heb ook nog een weefraam liggen gekocht via marktplaats
  moet nog beginnen..... zoveel zucht

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk. gezellig hoor lekker met jongste erheen. Tilburg is helaas een beetje te ver rijden voor ons dus helaas. Maar wel super leuk dat je er geweest bent.
  Fijne zondag.

  Lieve groetjes,
  Emily
  (casacreaemilia.blogspot.nl)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat een leuk verslag, en gezellig om zo samen met jongste te doen. Helaas kon ik deze keer niet mar de volgende editie hoop ik er weer heen te kunnen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk! Ik ben dit jaar niet geweest (had er geen tijd voor). Veel plezier met je nieuwe aankopen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gezellig, zo samen met je dochter! Lekker genieten :-)
  Ik moet er toch ook eens echt een uitstap van maken, van die Knit & Knot, ook al is het even reizen voor mij.
  Groetjes, Sigrid

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dat zijn de leukste dagjes uit.
  Zo leuk dat je dochter hier ook zo van geniet.
  Ik ben benieuwd wat je gaat maken van je gekochte spullen, maar dat zien we vast gauw voorbij komen.

  BeantwoordenVerwijderen