Doorgaan naar hoofdcontent

Magazine

De afgelopen maanden kwam er zoveel leuks op mijn pad. Ontzettend leuk allemaal, ik ben zo dankbaar voor al deze mooie kansen! Ik geniet er met volle teugen van.

Zo kreeg ik van hetfotoalbum.nl de vraag of ik een van hun producten wilde testen. Hetfotoalbum.nl is een aanbieder van fotoproducten die je naar eigen wens kunt samenstellen. Een tijdschrift maken leek me altijd al te gek. Sinds Lisanne Multem haar eigen magazine Handmade Living uitgaf, droomde ik er al van om mijn patronen terug te zien in een eigen magazine. En nu kreeg ik de kans om dit eens te proberen en te ontdekken hoe dat er dan uit zou kunnen zien. 


Vol enthousiasme ging ik aan de slag. Omdat ik me compleet kan verliezen in zo'n project en er dan dagen mee bezig te zijn, besloot ik het gestructureerd aan te pakken. Ik koos voor vier succespatronen van mijn blog en twee patronen die ik nog niet eerder heb gepubliceerd, maar wel uitgewerkt. De tekst en de foto's had ik dus al.


Toen ik de indeling grofweg had bepaald, ging ik aan de slag met de opmaak. Hetfotoalbum.nl heeft veel sjablonen waar je gebruik van kunt maken, maar ik wilde 'm graag zelf maken, zodat het tijdschrift helemaal in mijn eigen stijl zou zijn.


Heel tof was het dat ik mijn eigen lettertype en kleurcode kon gebruiken. Bovendien hebben de pagina's een handig raster, zodat je kunt zien of je alles recht onder en naast elkaar hebt staan. Ook kon ik eenvoudig extra pagina's toevoegen, opmaak kopiëren en pagina's wisselen.


Wat vind ik dit soort dingen toch leuk om te doen, teksten bedenken en ze vervolgens mooi vormgeven. 


Terug naar mijn magazine. Toen ik tevreden was over de opmaak en de indeling en alles grondig had gecontroleerd plaatste ik de bestelling.


De volgende dag al lag mijn bestelling in de brievenbus! En wat is het dan superleuk om je eigen magazine door te bladeren!

Deze blogpost kwam tot stand door middel van een samenwerking. 

Reacties

 1. Dat lijkt mij ook!!!!
  Sjonge, wat ziet dat er gaaf uit zeg!!
  Dit smaakt naar meer denk ik?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geweldig daphne. Ik dacht dat ook al een paar keer, wat een mooie dingen beleeft ze toch allemaal. En een eigen tijdschrift, hoe leuk is dat!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hey Daphne,
  Wauw, wat ontzettend gaaf hoe je dit gemaakt hebt. De lay out is echt super en mooi duidelijk. En dan heb je ineens een eigen tijdschrift. Echt zo gaaf.
  Fijn weekend.

  Lieve groetjes,
  Emily

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jeetje wat leuk! Ziet er supermooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat ongelooflijk mooi! echt helemaal Daphne stijl. Hier kan je met recht super trots op zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dit lijkt mij een droom die uitkomt. Bladeren in je eigen magazine.
  Hij ziet er heel mooi uit. Geniet ervan! Heerlijk blijven bladeren.
  Groet, Ilse

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heerlijk dat je zo uit kon proberen hoe het is om je eigen magazine te maken. Het ziet er prachtig uit. Volgende stap het verkopen van jouw eigen magazine?

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Nou volgens mij kan jij zo werken in de tijdschriftenbranche...echt heel smaakvol gemaakt! En hoe gaaf is het je eigen patronen in je eigen blad te zien! Liefs, Lin - hipenhandgemaaktbylin

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Zo leuk, en stijlvol gemaakt. Mag je trots op zijn!
  Groetjes Sofie

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Oma's kerstboom 2.0

Elines sjaal

Mandje - patroon

Pannenlappen

Chunky Deken - patroon