Doorgaan naar hoofdcontent

Lentekriebels Sjaal

Last but not least, show ik hier mijn meest recente ontwerp, gehaakt met Yarn and Colors Epic. Superenthousiast ben ik over dit patroon, dat zo ontzettend lekker weghaakt en er ook nog eens top uitziet, al zeg ik het zelf. Ik ben zo enthousiast, dat ik 'm de afgelopen weken niet één, niet twee, maar drie keer haakte. Niet steeds hetzelfde, maar elke keer nét een beetje anders. Een beetje verliefd ben ik en zo kreeg deze sjaal de naam Lentekriebels Sjaal. Ik haakte 'm met mijn lievelingskleur uit het assortiment: Eucalyptus.


De katoenen sjaal kan heel fijn worden gedragen bij een zomerjas of jeans jack op een frisse lentedag. Of zo'n dag dat je je jas niet meer aan hoeft, maar een katoenen omslagdoek net even lekker is. Of op een zomeravond, wanneer het net een beetje begint af te koelen en je nog niet naar binnen wil... En zo droom ik nog even door. Want wat hou ik van deze tijd van het jaar!


Begint het bij jou ook al te kriebelen? Download dan hier het patroon van deze heerlijke sjaal:



Reacties

  1. Je hebt de smaak goed te pakken. Mooie kleur, die met veel kleuren is te combineren. Dat is handig. Bedankt voor het delen van het patroon.

    Groetjes en fijne dag, Margaret

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie sjaal Daphne. Heb het patroon opgeslagen, nu nog te druk met andere dingen. Fijne woensdag verder.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hey Daphne,
    Mooie kleur heb je gekozen. De sjaal is echt heel erg mooi geworden. Heerlijk voor als het iets warmer is, of nu al bij een dikkere jas. Mooi dat je een contrasterende kleur hebt gekozen voor de rand. Echt heel mooi.
    Fijne woensdag.

    Lieve groetjes,
    Emily

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Super mooie sjaal.
    Ik ga je patroon opslaan. Dank je wel.
    Nu eerst andere klusjes afmaken ;-).
    Groetjes, Ilse

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Mandje - patroon

Granny Square Boodschappentas

Pannenlappen

Te gekke tas

Gestrikt