Doorgaan naar hoofdcontent

Paasmandje

Genieten jullie ook zo van deze zonnige dagen? Ik probeer zo veel mogelijk momentjes buiten te pakken, want wie weet is het mooie weer binnenkort weer voorbij. Voorzichtig probeer ik mijn melkflessen wat te laten wennen aan de zon, want man, ze geven bijna licht. Maar aangezien ze toch nooit echt bruin worden, alleen wat minder wit, trek ik me er maar niet te veel van aan en draag ik fijn een zomerjurkje.

Dit weekend stond in het teken van veel gezelligheid. Zaterdag mochten manlief en ik met onze lieve vriendjes mee uit eten voor onze verjaardagen. Gisteren genoten we van de eerste asperges van dit jaar bij mijn ouders en vandaag hadden we het gezellig met de schoonfamilie, lekker in de tuin, genietend van allerlei lekkers en het fijne gezelschap.

Tussendoor bracht ik ook nog wat uurtjes door in eigen tuin, lekker in de schaduw op de loungebank, met wat bolletjes Yarn and Colors Epic en het boekje Pasen & Lente Haaksels. Ik wilde namelijk het leuke patroon van Loes Verhoeven van Freubelweb haken voor Pasen. Leuk voor de paaseitjes en -haasjes.


Echt een supertof patroon, in het echt nóg leuker dan op het plaatje, met een mooie structuur.

Heb je het boekje nog niet? Dan zou ik het zeker nog even aanschaffen. Pasen is dan misschien wel voorbij, maar er staan ook zo veel leuke lentepatroontjes in!

Een hele fijne dag nog, ik ga weer lekker mijn favoriete hoekje in, op de loungebank in de tuin, met een paar fijne bolletjes en een vriendin haaknaald.

Reacties

  1. Het is heerlijk genieten van dit mooie weer. Goed idee om de benen langzaam te laten wennen. De lichtgekleurde benen horen gewoon bij de lente.
    Het mandje is mooi. Ook leuk na Pasen. Ik heb het haakboekje op de valreep gekocht, vooral om het goede doel te steunen.

    Fijne Paasmaandag, Margaret

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heerlijk hé dit weertje! Zo genieten! Een lief mandje, heel mooi! Fijne avond. Liefs, Verie

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Klinkt als een goed en heerlijk weekend. En dat mandje wil ik nu ook maken, zo leuk.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hey Daphne,
    Wat een schattig mandje. Ik heb het boekje ook in huis, helaas geen tijd gehad om er iets uit te haken haha. Dan maar voor volgend jaar pasen. heerlijk deze fijne zonnige dagen.
    Fijne avond.

    Lieve groetjes,
    Emily

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Super lief mandje. Leuk!
    Fijn hè, dit heerlijke weer. En dan lekker met naald en draad naar buiten. Genieten.
    Groet, Ilse

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Mandje - patroon

Granny Square Boodschappentas

Pannenlappen

Te gekke tas

Gestrikt