zaterdag 15 juni 2019

Zomer & Zee Haaksels

Vanaf 21 juni aanstaande ligt het haakboekje Zomer & Zee Haaksels in de winkel! En wat is het weer een leuk boekje geworden, met 10 heel diverse patronen van 10 haakbloggers. Ook dit boekje is speciaal gemaakt voor de Esther Vergeer Foundation.


Met trots kan ik vertellen dat er in dit boekje weer een patroon van mij staat. Voor Zomer & Zee Haaksels ontwierp ik deze strandtas.


Natuurlijk is de tas niet alleen leuk om je strandlaken, zonnebrandcreme, leesboek en duikbril in mee te nemen. De tas kan overal mee naar toe.


Zomer & Zee Haaksels is het derde haakboekje in een reeks van vier boekjes dat wordt gemaakt voor de Esther Vergeer Foundation. In het boekje vind je, naast mijn patroon, leuke patronen van Tessa van Riet-Ernst, Amilishly Design, RiannesHaaksels, MrsHooked, Mooi van Draad, Huis&Haak, CutiePie Designs en Yarn and Gingertea. 

Of je nu graag amigurumi haakt, een hippe etui met flamingo's of leuke ovenwanten (ook handig voor de BBQ), met dit boekje heb je straks tijdens je vakantie, of gewoon lekker thuis in de tuin genoeg inspiratie. Bovendien steun je met de aankoop van dit leuke haakboekje de Esther Vergeer Foundation. Deze stichting zorgt ervoor dat kinderen met een lichamelijke beperking, net als andere kinderen, bij een normale sportvereniging kunnen sporten.

Het boekje kost € 8,95 en kun je nu al bestellen bij Freubelweb en Bol.com, hier zie je ook meteen welke andere leuke patronen er in het boekje te vinden zijn. Ook is het boekje straks te koop bij verschillende wolwinkels (onder meer bij By Philon in Berkel-Enschot).

Wil je een van de eerste twee delen, Kerst & Winter Haaksels en Pasen & Lente Haaksels, nog bestellen? Dat kan! In de webshop van Freubelweb zijn alle delen nog te koop.

5 opmerkingen:

 1. Och, super, die tas! Ik heb de twee vorige boekjes ook al in mijn bezit, dus deze wil ik er ook wel bij.
  Groetjes sofie, fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hey Daphne,
  Wat een super leuke tas. Lijkt me erg handig. Ik heb de eerste 2 boekjes ook, dus deze hoort er ook gewoon bij. haha.
  Fijn weekend.

  Lieve groetjes,
  Emily

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat ontzettend leuk dat jij ook weer mee mocht doen.
  Ziet er leuk uit allemaal.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie tas heb jij bedacht en gemaakt!
  Het boekje ziet er weer veelbelovend uit.

  BeantwoordenVerwijderen