zaterdag 1 juni 2019

Lentekriebels Sjaal met een Twist

De Lentekriebels Sjaal, die ik ontwierp voor Knit & Knot, verveelt me nog steeds niet. Ik haakte 'm al in uni Eucalyptus, met strepen, en nu in okergeel met een kleine kleurtwist. De op een na laatste rij haakte ik met blauw.


Deze keer haakte ik 'm ook met ander garen, met Durable Double Four, en met een iets kleinere haaknaald.


Heel mooi vind ik 'm in deze kleur, ik draag 'm dan ook vaak. De sjaal past perfect bij de donkerblauwe outfits die ik meestal draag.


Ook bij Knit & Knot droeg ik 'm.Haak jij de sjaal liever met iets dunner garen dan Yarn and Colors Epic? En vind je zo'n kleine kleurtwist ook leuk? Download dan het patroon van deze versie hier:


Ikzelf heb al weer garen in huis voor een tweede exemplaar van deze Lentekriebels Sjaal met kleurtwist. Eens kijken wanneer ik tijd heb om eraan te beginnen...

3 opmerkingen:

 1. Weer een mooie omslagdoek. De kleurtwist geeft hem een mooi extraatje. Ik merk dat ik sjaals en omslagdoeken van wat dunner garen vaker omsla.

  Groetjes en fijn weekend, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hey Daphne,
  Wat een mooie omslagdoek weer. Erg leuk met die kleurtjes. Lijkt me een heerlijke lente sjaal (niet voor vandaag dus want het was wel een beetje warm ;-) en morgen nog warmer haha).
  Fijn weekend.

  Lieve groetjes,
  Emily

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Moooooi!
  Zo een past ook goed bij mijn garderobe ;-).
  Groet, Ilse

  BeantwoordenVerwijderen