zaterdag 21 september 2019

Fairmade Magazine

Vanaf vandaag is Fairmade Magazine te koop, een unieke uitgave van Hobby Gigant en de Beekbergen Wolhal. In Fairmade magazine vind je 20 slow fashion patronen om te haken en te breien met de duurzame garens van Fonty. En als lid van het Fonty Designteam mocht ik hieraan meewerken!


Ik neem je even mee terug naar hoe het begon. Afgelopen winter ontwierp ik voor Fonty de Parel in 't Groen Sjaal & Muts, gehaakt met het mooie Supertweed garen. Aan het begin van de zomer kreeg ik het bericht dat er een nieuw magazine zou worden uitgebracht. In dit magazine wilden ze graag de patronen opnemen, aangevuld met bijbehorende polswarmers, gehaakt met Fonty Nimbus, een gloednieuw wolletje dat hartje zomer voor het eerst beschikbaar zou zijn. Hoe leuk is het om zo'n primeur te hebben en als één van de eerste haaksters aan de slag te mogen gaan met zo'n mooi, nieuw garen.


Eind juni ontving ik een mooi gevuld doosje in een prachtige kleur groen en vol enthousiasme ging ik ermee aan de slag. De patronen van de sjaal en de muts moesten worden herschreven en een nieuw patroon voor de polswarmers moest worden bedacht in dezelfde stijl. 


Net voor de zomervakantie ging het doosje, nu gevuld met de muts, de sjaal en de polswarmers, op de post voor de fotoshoot, zo gaaf om te zien hoe het er dan, gedragen door een model en geschoten in een mooie setting, uiteindelijk uit komt te zien!


Het magazine is te koop voor € 9,95 in de webshop van Hobby Gigant en bij de Beekbergse Wolhal. Ben je toevallig vandaag in de gelegenheid om een bezoekje te brengen aan de Beekbergse Wolhal, dan pik je gezellig nog even een feestje mee ter gelegenheid van de lancering van het magazine.

5 opmerkingen:

 1. Hey Daphne,
  Wat een leuke set. De kleur vind ik echt super. Zo bijzonder dat je gewoon mag ontwerpen voor een magazine, super tof. Je verdient het met die mooie patronen van je :-).
  Fijn weekend.

  Lieve groetjes,
  Emily

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh, ook alweer zo leuk. Je hebt de smaak te pakken, gefeliciteerd.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh oh, jij zit er echt helemaal in hè?!!
  Zo gaaf dat steeds meer mensen jou weten te vinden, voor je prachtige creaties.
  Dit is ook weer een kadootje....lijkt me inderdaad een gaaf gevoel om je eigen gehaakte sjaal, muts en pols warmers te zien in een tijdschrift gedragen door een echt model.
  Gefeliciteerd!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooi setje, ontwierp je Daphne. KNAP!!!
  Groetjes Sofie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat gaaf! Je winterset is ook heel mooi.

  BeantwoordenVerwijderen