dinsdag 31 december 2019

2019

In de laatste week van het jaar vliegen de lijstjes je om de oren. Zo ben ik zelf een liefhebber van de Top 2000 en breng ik al jaren mijn stem uit, in de hoop dat tenminste één van mijn favoriete liedjes aller tijden in het laatste uur van het jaar te horen is.

Ook vind ik het altijd leuk om te bekijken welke van de posts op mijn blog het meest bekeken zijn. Best wel verbaasd was ik toen ik de hoge bezoekcijfers zag van een aantal berichten, wow!

En hier is ie dan, de top 3 van 2019, allemaal patronen van mijzelf (klik op de link om naar het betreffende patroon te gaan):Ook ben ik trots op veel van mijn andere in 2019 gerealiseerde projecten.


Daarnaast waren er nog een paar hele mooie samenwerkingen, waaronder o.a. die met Fonty en By Philon.En de publicaties in Zomer & Zee Haaksels, Fairmade Magazine en Hobby Handig, daarvan maakte mijn hart echt een sprongetje.
Voor 2020 staan er ook weer een aantal leuke samenwerkingen op de planning en wie weet wat er allemaal nog komt.

Ik wil je graag bedanken voor alle lieve berichtjes, op mijn blog, op Instagram, Facebook, via mail of in levende lijve en wens je een heel mooi, gelukkig, gezond en creatief 2020.

En mocht je je nog afvragen of één van mijn favoriete liedjes in het laatste uur van 2019 te horen zal zijn in de Top 2000, het antwoord is ja! Een van de mooiste liedjes van een van mijn favoriete bands staat op nummer 8.

3 opmerkingen:

 1. Mooi, al die lijstjes. Ik hou er ook van. Ik wens jou en je gezin een gezond, mooi, creatief en sprankelend 2020!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hey Daphne,
  Wat een mooi lijstje met projecten die je hebt gemaakt. Erg mooie projecten. Een goede jaarwisseling en alvast een gezond, gelukkig en creatief 2020 gewenst.

  Lieve groetjes,
  Emily

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooi overzicht. Je hebt weer prachtige creaties gemaakt en ontworpen.
  Veel geluk, gezondheid en creativiteit voor het nieuwe jaar gewenst!

  BeantwoordenVerwijderen