Doorgaan naar hoofdcontent

Handwerkboek

Sinds een tijdje noteer ik alles over mijn projecten in een handwerkboek. Dit is niet iets wat ik zelf heb bedacht, maar ik zag en hoorde erover bij It is a Sarah. Nu liep ik er al vaak tegenaan dat ik een project weglegde om het wat later weer op te pakken en niet meer wist met welke haaknaald ik het aan het haken was. Ook pas ik vaak patronen aan naar mijn eigen idee of smaak en als ik het nog een keer maak is het heel praktisch als ik dat niet nog een keer hoef uit te vinden. Bovendien zag ik bij Sarah dat het ook ontzettend leuk is om door het boek heen te bladeren en te bewaren als naslagwerk.

Ik werd benaderd door Studentendrukwerk. Of ik een product met een foto wilde samenstellen. Op de website vond ik allerlei leuks, het gepersonaliseerde notitieboek sprak mij het meeste aan. Hoe leuk is het om een handwerkboek bij te houden in een notitieboek met een van je eigen foto's op de kaft! 

Ik maakte een foto van bolletjes van mijn lievelingsgaren in mijn lievelingskleuren. Op de website stelde ik mijn notitieboek samen, met mijn foto, een tekstje dat ik invoegde op de website en mijn logo op de achterkant.


Toen het notitieboek een paar dagen later in de brievenbus viel was ik blij verrast, het boek was nog mooier geworden dam ik verwacht had.


Op de website van vind je nog veel meer mogelijkheden om leuke en nuttige items te maken.  

Deze blogpost kwam tot stand door middel van een samenwerking. 

Reacties

 1. Hey Daphne,
  Wat leuk zeg. Zo'n gepersonaliseerd notitieboek. Ik gebruik zelf al een paar jaar een bullet journal, met een mooie stoffen kaft die mijn moeder maakte. heel handig hoor. Hier ga je vast veel plezier van hebben.
  Fijne dag.

  Lieve groetjes,
  Emily

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Superleuk je eigen boek voor al je handwerkjes. Mooi naslagwerk wordt dat.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo handig om gebruikte naald, garen, aanpassingen e.d. bij te houden.
  Dit boek vind ik super mooi. Toffe foto heb je gemaakt voor de kaft.
  Ben ook wel benieuwd hoe de binnenkant eruit ziet.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ontzettend leuk!! Ziet er zo goed uit! Ik hou ook graag een boekje bij. Hierin bewaar ik ook stukjes garen, waardoor het echt een plakboek effect krijgt, zo leuk om in te bladeren.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Mandje - patroon

Pannenlappen

Te gekke tas

Chunky deken

Oma's kerstboom 2.0