Doorgaan naar hoofdcontent

Primavera Flower Tas XL

Nadat ik de Primavera Flower Tas had gehaakt gaf oudste aan dat ze dit ook wel een leuk patroontje vond. Graag wilde ze wel een tas met dit leuke patroon van Dada´s Place met deze mooie bloemetjes, maar dan in door haar gekozen kleuren. En de tas moest lekker groot zijn, zodat je er bijvoorbeeld bij een dagje strand ook een strandlaken in kwijt kon.

Je begrijpt, dat liet ik me geen tweede keer zeggen. We doken samen in mijn voorraad Yarn and Colors Epic en ze koos voor de kleuren Pearl, Rose, Cream en Limestone. Om het oorspronkelijke patroon haakte ik steeds nog 2 extra toeren als de reguliere granny square. Ik zette 'm precies hetzelfde in elkaar zoals ik deed bij de Primavera Flower Tas, as-you-go.

Het was weer een heerlijk zomervakantie project. Ik begon eraan in Frankrijk, ging ermee verder bij mij zusje in Zwitserland.

En natuurlijk haakte ik ook onderweg in de auto. Wat gaat zo'n lange reis dan ineens lekker snel!

Thuis maakte ik 'm af en al tijdens de introductieweek van oudste kon ik een fotootje appen van het eindresultaat. Gelukkig was ie naar wens. En zelf vind ik 'm ook wel erg leuk, met het kleine bloemetje in reliëf en deze zachte kleurtjes.

Reacties

  1. Prachtig is 'ie!
    Wat leuk dat ze zelf haar wensen doorgaf en jullie samen op zoek gingen naar het juiste garen. Helemaal naar wens nu. Dat is het allerleukst.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Amore Spencer

Pannenlappen

Elines sjaal

Oma's kerstboom 2.0

Chunky Deken - patroon