woensdag 28 oktober 2015

Kikker

Onze jongste is altijd dol geweest op kikkers. Op de dag dat zij werd geboren kreeg zij van haar grote zus een knuffelkikker. Sindsdien zijn jongste en haar knuffelkikker onafscheidelijk. Nu zij haar tanden aan het wisselen is, proberen we het geknuffel met kikker te beperken en mag er alleen nog maar in bed geknuffeld worden. Kikker knuffelt namelijk het allerlekkerst samen met een duim in de mond.


Enkele weken terug verlootte Lisanne van Draad & Praat..., die ook iets heeft met kikkers, leuke kaarten uit haar eigen collectie en leren opkikker-labels van Mez11. Van jongste moest ik natuurlijk wel meedoen met deze actie.


Een paar dagen later kregen we het bericht dat we al dit leuks gewonnen hadden en dus moest er voor jongste een kikker worden gehaakt.


Ik haakte de kikker volgens het patroon van Draad & Praat... en met Lana Grossa en haaknaald 5.0. Lekker groot werd ie zo!


En zoals je ziet is jongste helemaal blij met haar nieuwe kikkervriendje!

8 opmerkingen:

 1. Wat goed dat jij de gelukkige was voor het cadeautje. De knuffelkikker ziet er leuk uit en met een eigen lable helemaal top. Jij hebt je dochter echt blij gemaakt zo te zien.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Tja, de kikker was natuurlijk een schot in de roos. En winnen is altijd leuk, he. :-)

   Verwijderen
 2. Heerlijk zo'n grote lach, daar doe je het toch graag voor! :-D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, het hangende tandje naast haar grote-mensen-tand is er inmiddels ook uit, haar glimlach ziet er nu helemaal fraai uit. ;-)

   Verwijderen
 3. leuk kikkertje en zo te zien valt hij goed in de smaak grote smile :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Met dit garen is het echt een knuffelvariant geworden. Hij staat al te pronken op haar slaapkamer. :-)

   Verwijderen
 4. Super gaaf om hem hier te zien!!! Echt heel tof! Liefs Lisanne

  BeantwoordenVerwijderen