zaterdag 6 mei 2017

Portemonneetje

De meivakantie is voorbij gevlogen! Manlief en ik hadden een week vrij en dus tijd om wat te rommelen en klussen in huis en vooral ook om samen met de meiden leuke dingen te doen.


Naast logeerpartijtjes en afspraakjes met vriendinnen was er natuurlijk Koningsdag. Jongste had het Wilhelmus ingestudeerd en speelde een mooi bedrag bij elkaar op de vrijmarkt in ons dorp.


En we keken naar het bezoek van de koning aan Tilburg, extra leuk voor ons dit jaar, ik studeerde in Tilburg en woonde in die tijd een aantal jaren vlakbij de spoorzone en onze oudste zit er nu op school. Ook was er een bijdrage van onze huidige woonplaats te zien, als onderdeel van het groene hart van Brabant. En hebben jullie koningin Maxima ook zien breien?

Afgelopen weekend gingen we met ons viertjes twee dagen naar Maastricht.


Twee heerlijke dagen waren het, waarin we op ons gemakje door het mooie centrum wandelden, shopten, lekker aten en genoten van elkaar.


Ook heb ik de afgelopen weken veel gehaakt aan een wat groter project. Het einde komt in zicht, binnenkort hoop ik het eindresultaat te kunnen laten zien.Tussendoor had ik af en toe wel even behoefte aan een wat kleiner projectje. Zo haakte ik dit schattige portemonneetje met byClaire katoen.


Ik gebruikte het patroon uit het blogbericht Make-up tasje. In plaats van een haaknaald 3.5 gebruikte ik nu een haaknaald 2.5.

 
We gaan nog even van dit laatste weekend van de vakantie genieten. Naast twee hockeywedstrijden staat er vandaag en morgen niets op het programma, heerlijk.


10 opmerkingen:

 1. Heerlijk zo'n vakantie ja. Ik heb twee weken vakantiegevoel gehad (en nog steeds). Ook gewerkt maar ook af en toe een dag vrij. Mooie vrolijke portemonnee!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een fijne vakantie! Ik ben benieuwd naar het grote project, maar vind de portemonnee ook erg leuk! Mooie kleur, ik val toch altijd weer op roze :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heerlijke vakantie heb je volgens mij gehad. Maastricht is zo fijn om te zijn. En thuis rommelen e.d. is ook altijd fijn.
  Ben heel benieuwd naar je grote project, een deken/plaid?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke blog heb je! En ik krijg flinke inspiratie als ik zie wat je al allemaal gehaakt hebt de afgelopen jaren.

  Ik zou zeggen; ga zo door!

  Groetjes,
  Renske
  www.rennebol.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Klinkt als een gezellige tijd! Je portemonnee vind ik erg lief geworden!
  Ik haakte deze vakantie er toevallig ook één, vond het wel een kunst om de zijkant netjes te krijgen zodat het beursje ook mooi uitviel: jou versie vind ik heel mooi!

  Groetjes Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Als je de draad steeds door 1 gaatje van het knipje en 1 steek van je haakwerk haalt, dan wordt het heel netjes! Probeer maar eens.

   Verwijderen
 6. Wat een super schattig portemonneetje!

  BeantwoordenVerwijderen