woensdag 10 mei 2017

Ananas

Na een paar grijze dagen is het vandaag weer lekker zonnig. Jongste heeft op woensdagmiddag vrij, altijd een fijne middag om samen wat aan te rommelen. We keken samen naar onze favoriete serie (Modern Family, echt briljant), we probeerden wat traktaties uit, jongste heeft altijd nogal uitgesproken ideeën die ik niet altijd kan volgen, dus handig om vooraf even wat uit te testen. Niet dat het zo spannend gaat worden dit jaar, maar toch... En nu zitten we heerlijk buiten met allebei een haakwerkje in zomerse kleurtjes. Want dat past bij het weer. Net als deze fris en fruitige ananasjes, die ik eerder haakte.


Zo leuk om te haken. Met twee kleuren die ik eigenlijk zelden of nooit gebruik, geel en donkergroen. Het patroon van de ananas slinger vond ik op de website van By Hand London, een website met vooral naaipatronen, maar ook met af en toe een haakpatroontje of een leuke DIY.

6 opmerkingen:

 1. de ananasslinger is zo leuk, ik wil die gaan maken uit het nieuwe Yarn magazine. En ook hier kan ik heerlijk lachen om modern family. Maar heb je call the midwife ook gezien? Zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Toevallig heb ik ook net 3 ananas-slingers gehaakt. Alle drie kadootjes. En ik dacht er aan dat ik nooit eerder geel met groen combineerde waarschijnlijk. Toch ziet deze slinger er leuk uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk zijn die hè, ananassen!
  Echt zomers, zo gezellig.
  En ik ben een beetje jaloers op jou jongste hoor, zij wil dus lekker mee haken.
  Onze dochter wil dat niet, vind ik zooooooo jammer, maar ze vind het gewoon echt niet leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi, zo in combinatie met de letters tegen de muur! En lekker zonnig en zomers.
  Die woensdagmiddagen klinken zalig, dat jullie er zo nog veel mogen hebben :-)
  Groetjes, Sigrid

  BeantwoordenVerwijderen