zondag 25 november 2018

Kerst & Winter Haaksels

Al van veel dames kregen we het bericht dat ze het boekje Kerst & Winter Haaksels hebben besteld. Een hele dikke dankjewel hiervoor! Ook op de Margriet Winterfair gaan er momenteel aardig wat boekjes over de toonbank. Gisteren bracht ik een bezoekje aan de stand van de Esther Vergeer Foundation, daarover vertel ik straks meer. We hopen natuurlijk dat alle boekjes verkocht gaan worden, zodat er nog meer mooie projecten mogelijk worden gemaakt.


Heb je 'm nog niet besteld? Twijfel je nog? Na het zien van alle leuke projecten uit het boekje misschien niet meer:


In het boekje staan zowel patronen voor gevorderde haaksters, zoals het kerstengeltje en de lama, als patronen die heel geschikt zijn voor beginners, zoals bijvoorbeeld de kerstballen, de cadeaulabels en de placemat.


Gisterenochtend was ik dus bij de Margriet Winterfair, waar de kerstballen uit het boekje werden gehaakt onder begeleiding van Lisette en Loes. Ik schoof gezellig bij de dames aan om de minder gevorderde haaksters een handje te helpen.
 
 
Het was erg leuk om Lisette en Loes weer te zien. Zo tref je elkaar alleen maar via de digitale weg, en zo ontmoet je elkaar twee keer in één week. 
 

Supergezellig was het aan de workshoptafel, met al die enthousiaste dames, en af en toe heel bijzondere deelneemsters, die ons kippenvel bezorgden, zo mooi hoe haken mensen verbindt.

 
Het boekje bevat dus 10 leuke Kerst & Winter haakpatronen en kost € 7,95. De gehele opbrengst van het boekje gaat naar de Esther Vergeer Foundation. Help je ons mee dit goede doel te steunen? Koop dan dit superleuke haakboekje in de webshop van de Esther Vergeer Foundation. 

Wil je nog meer lezen over het boekje of de Esther Vergeer Foundation? Klik dan even naar de blogposts Haakboekje en Margriet Winter Fair.6 opmerkingen:

 1. Superleuk dat je gisteren ook kon helpen. Ik heb vandaag een placemat gehaakt. Die zie je na sinterklaas wel op mijn blog voorbij komen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat heb je echt een supermooi en handig patroon uitgebracht. Ik wacht al bij mijn brievenbus ;-)
  Groetjes Sofie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gezellige blog om te lezen. Wat leuk dat je mee kon helpen. Samen bezig zijn verbindt ... zo mooi!
  Groetjes, Ilse

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik had al gelezen op Insta dat jij daar was geweest om te helpen.
  Leuk hoor!
  Ik ga me eens in het boekje verdiepen.....

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hey Daphne,
  Ik ben heel erg benieuwd. Ik heb hem gisteren besteld. Je hebt een mooi ontwerp bedacht :-).
  Fijne dag.

  Lieve groetjes,
  Emily

  BeantwoordenVerwijderen
 6. I really like your new decorative designs! it's beautiful so much and good idea on site.
  gclub

  BeantwoordenVerwijderen