maandag 31 december 2018

Dit was 2018

Aan het einde van het jaar vind ik het altijd leuk om het blogjaar even te evalueren. Welke berichten werden er het meest bekeken. En wat gebeurde er allemaal rondom mijn blog?

Dit waren veruit de meest bekeken posts van dit jaar:Een van de mooiste momenten van dit jaar was absoluut de Dutch Design Week.


Zo bijzonder was het om de door mij gehaakte Antimakassar, gegoten in brons hier te zien, gedrapeerd over de bronzen stoel van designer Ruben van Megen.


En vlak daarna kwam het avontuur rondom het boekje Kerst & Winter Haaksels.


Het was voor het eerst dat een door mij ontworpen patroon, de Kerst Placemat, werd gepubliceerd.


Ik genoot intens van alles eromheen, het maken van het patroon, de lunch, waarbij we het boekje in handen kregen en waarbij ik een aantal hele lieve dames voor het eerst ontmoette en de ochtend op de Margriet Winter Fair.

Geweldig waren alle lieve berichten die ik kreeg van jullie op mijn blog, maar ook op Instagram, op Facebook en in het dorp, waar ik vaak werd aangesproken door bekenden die over mijn avonturen hadden gelezen.

Ik wens je een gelukkig, gezond, liefdevol en creatief 2019 toe. Laten we er een mooi jaar van maken.

3 opmerkingen:

 1. Wat een mooi jaar op creatief gebied Daphne. Ik wens jou ook een fijn, gezond en creatief 2019! Kijken wat het ons brengt op handwerkgebied.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hey Daphne,
  Wat een mooi en creatief jaar heb je achter de rug. Een hele fijne jaarwisseling en een gelukkig, gezond en creatief 2019 gewenst. We zien mekaar in blogland :-).

  Lieve groetjes,
  Emily

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooi overzicht. Het is iedere keer weer genieten om jouw moois te bekijken op je blog.
  Een creatief en gezond 2019 gewenst!
  Groet, Ilse

  BeantwoordenVerwijderen